.

Sljedeća utakmica (23. kolo): Hajduk - Zadar (Subota, 27.03.'04)

.
26.02.2004.
 > TETOVAŽE
Dodali smo 2 nove tetovaže u rubrici "Slike/Tetovaže"...
.
18.02.2004.
 > Hrvatska-Njemačka: BOJKOT TORCIDE!!!
Unatoč davanju krivog termina treninga radio postajama te novinama, 50-ak Torcidaša je jučer došlo u pravo vrijeme na trening hrvatske reprezentacije u Žrnovnicu, u 16 sati. Da bi navijači pogledali ovaj trening, prije su trebali dobit dopuštenje od ljudi iz HNS-a. Uz pažnju 40-ak specijalaca
Torcidaši su odgledali trening sa tribine lokalnog stadiona, a pritom su donijeli transparent "NEKIMA PRID OČIMA, NEKIMA U SRCU".
.
17.02.2004.
 > Prvi sastanak nakon skupštine...
Prvi sastanak novog vodstva Torcide je napunilo klub navijača. Na sastanku, koji je ovaj put ubrzano odrađen zbog velikog posla u hvatanju svih konaca poslovanja kluba navijača, je razgovarano o odlasku na trening utakmicu hrvatske reprezentacije
Osim toga, zaključilo se da Torcida mora reagirati spram neodazivanja igrača Hajduka na Hajdukov rođendan - tradicionalnu "Bilu noć". 
Navijači koji su uhapšeni zbog nereda u Širokom brijegu te im se zbog toga sudi, također nisu zaboravljeni te se pozivaju svi koji im mogu pomoći da se jave u tajništvo kluba navijača (od 18:00 do 20:00 svakim danom osim nedjelje). Pomoći im mogu fotografijama iz Širokog brijega koje dokazuju da ne sudjeluju u napadu na ozljeđene policajce kao i financijskim donacijama koje će im biti proslijeđene. U istu se svrhu počelo prodavati Torcidine razglednice, sve u cilju olakšavanja boravka u zatvoru te obrane dvojice Torcidaša od kojih jednome prijeti zatvorska kazna od 1 do 10 godina u jednom od najgorih zatvora na Balkanu - zatvora u Zenici.
.
15.02.2004.
 > Skupština Torcide!!!
Danas (15.02. 2004.) održana je skupština Kluba navijača Hajduka "Torcida" na kojoj je klub preuzela nova garnitura navijača. Dobili su bezrezervnu podršku svih prisutnih navijača (samo 2 suzdržana od preko 100 prisutnih Torcidaša) a novoizabrano vodstvo je pozvalo sve navijače da dolaze u klub navijača svakog ponedjeljka u 20:00 kada će se održavati (kao i do sada) sastanci Torcide gdje će se dogovarati sve aktivnosti Torcide. 
Drago Vržina, sada već bivši tajnik Torcide, će tijekom iduće sedmice u potpunosti poslovanje kluba prepustiti mlađim snagama. Na sastanku se još raspravljalo o utakmici Hrvatska-Njemačka, te je ponovljen stav o bojkotu te razlogu nezadovoljstva spram HNS-a na čelu s Vlatkom Markovićem.
.
14.02.2004.
 > Torcidaši dali krv...
Dana 14. veljače 2004. god., u prostorijama KBC Firule navijači su dali krv. Odaziv je bio dobar, međutim isto tako dobar dio navijača nije uspio u humanoj nakani zbog svježih tetovaža, naušnica i drugih medicinskih razloga koji priječe davanje krvi. Nakon akcije dobro se jelo u restoranu pokraj bolnice (pašticada, crni rižot i druga jela po izboru, uz besplatno pićence). Tetovirani i drugi koji to mogu, obećaše drugom prilikom pristupiti prolijevanju krvi.
.
12.02.2004.
 > TORCIDA poručuje: Bit će krvi!!!
Dana 14.02.2004 subota (08:00 h) Torcida Split organizira dobrovoljno darivanje krvi. Pozivamo sve navijače i ljude dobre volje da nam se pridruže u ovoj akciji. 
Darivanje krvi se organizira u prostoru KBC Firule, na odjelu za transfuziju. 
Za sve darovatelje nakon akcije organiziran je zajednički domjenak u restoranu...

Napomena: Krv mogu dati sve osobe osim onih koje boluju ili od povišenog ili niskog krvnog tlaka. Slobodno se može jesti prije vađenja krvi...
.
05.02.2004.
 > Skupština Torcide!!!

U nedjelju (15.02.2004.) u 12 h će biti održana skupština Torcide u prostorijama ispod Kluba navijača, točnije prostor odmah do rugby igrališta, gdje se zna održavati tombola... 
Svi Torcidaši su pozvani...
.

Ako se želite pretplatiti na idućih 5 brojeva magazina, uplatite 100 Kn poštanskom uplatnicom na sljedeću adresu:
Mate Prlić, Put Duilova 23 (ap. 12A), 21000 Split, Hrvatska 

.